Комплет оброци за запослене

Правимо комплет оброке за запослене!

– Оброк је спакован у амбалажу са прибором за ручавање!

– Телефон за поруџбине 065/263-5-263

КОМПЛЕТ ОБРОК К1

Пљескавица, 200 гр. салата, прилог хлеб – 480,00 дин
Ћевапи, 200 гр. салата, прилог хлеб – 480,00 дин
Пуњена пљескавица, 200 гр. салата, хлеб – 480,00 дин
Гурманска пљескавица, 200 гр. салата, хлеб – 480,00 дин
Бела вешалица, 200 гр. салата, прилог хлеб – 480,00 дин
Бечка шницла, 200 гр. салата, прилог хлеб – 480,00 дин
Поховани качкаваљ, 200 гр. салата, хлеб 480,00 дин
Димљена вешалица, 200 гр. салата, хлеб – 480,00 дин
Пилећи батак, 200 гр. салата, прилог хлеб – 480,00 дин
Димљени батак, 200 гр. салата, прилог хлеб – 480,00 дин
Свињски ражњићи, 200 гр. салата, хлеб – 480,00 дин
Похована пилетина на париски, 200 гр. салата, хлеб – 480,00 дин
Пилеће бело, 200 гр. салата, прилог хлеб – 480,00 дин

КОМПЛЕТ ОБРОК К4

Роловани пилећи ражњићи, 200 гр. салата, хлеб – 550,00 дин
Роловани свињски ражњићи, 200 гр. салата, хлеб – 550,00 дин
Карађорђева шницла, 200 гр. салата, прилог хлеб – 550,00 дин
Пилећа Карађорђева, 200 гр. салата, прилог хлеб – 550,00 дин
Риба комплет, пастрмка, 250 гр. салата, прилог, хлеб – 550,00 дин

ПРИЛОЗИ: Помфрит, Барени кромпир, Пире, Шаргарепа, Пиринач, Подварак (само зими), Сос од печурака

САЛАТА (сезонска)